Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Important! Îndemnul Mitropolitului Vladimir înainte de 25 martie

Abonare
Mitropolitul Vladimir le-a adresat tuturor creștinii din Moldova un îndemn înainte de 25 martie, zi în care va avea loc ”Marșul pentru viață-2017”

CHIȘINĂU, 20 mart — Sputnik. Sâmbătă, 25 martie, la Chișinău va avea loc ”Marșul pentru viață 2017”, eveniment care se află deja la a III-a ediție. Organizatorii își propun să atenționeze opinia publică asupra consecințelor nefaste ale avortului și, mai ales, asupra necesității sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină.

ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, a venit cu un îndemn către toți creștinii din Moldova:

”Vă rugăm să binevoiți a vă implica în organizarea și desfășurarea acestui Marș, care va avea loc concomitent în aproximativ 150 de localități ale țării”, citează mitropolia.md.

Посещение патриархом Кириллом родильного дома в Москве - Sputnik Moldova
Patriarhul Kiril cere interzicerea avorturilor în Rusia

Republica Moldova ocupă locul 10 în lume după numărul de avorturi raportat la numărul populației. Potrivit Mitropoliei, numărul uriaș de avorturi este cauzat de ignorarea problematicii crizei de sarcină și existenței unei mentalități publice pro-avort.

Donald Trump îi sprijină pe participanții la „Marșul pentru viață">>

Mitropolia Moldovei speră că acest eveniment va căpăta o popularitate tot mai mare în rândul creștinilor.

”Sperăm că și în acest an va crește numărul de localități în care se organizează manifestări pentru viață. În acest sens puteți accesa pagina http://marsulpentruviata.md unde sunt incluse localitățile în care sunt deja planificate activități pro-viață, iar contactând organizatorii veți putea identifica persoanele de contact și mai multe date despre Marșul pentru viață. Fiecare poate deveni un bun organizator sau susținător al activităților preconizate”, mai scrie în comunicatul Mitropoliei.

© Photo : mitropolia.mdMarș Pentru Viață-2017
Marș Pentru Viață-2017 - Sputnik Moldova
Marș Pentru Viață-2017

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0