Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Povestea uluitoare a trei hoți din Moldova - dorul de casă le-a jucat festa

© Sputnik / Мирослав РотарьПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de Frontieră au reținut trei recidiviști în timp ce încercau să pătrundă ilegal în țară pe la punctul de trecere a frontierei din satul Valea-Perjei

CHIȘINĂU, 13 martie — Sputnik. Trei tineri moldoveni, căutați de oamenii legii pentru săvârșirea infracțiunii de furt în proporții deosebit de mari, au încercat să revină în țară prin traversarea ilegală a frontierei, ocolind punctul de trecere. Aceștia au fost reținuți la sfârșitul săptămânii trecute, la punctul de trecere a frontierei din satul Valea-Perjei.

Poliția de frontieră - Sputnik Moldova
Societate
Polițiștii de frontieră, uluiți de conținutul unei valize pe aeroport

În timpul patrulării, polițiștii de frontieră au observat trei persoane care se deplasau pe jos dinspre linia de frontieră spre interiorul țării în apropiere de punctul de trecere Ceadâr-Lunga 1 — Maloiaroslaveț.

Două grupuri mobile ale Sectorului Poliții de Frontieră Valea-Perjei au intervenit în vederea reținerii persoanelor. Acestea au încercat să fugă de la fața locului, însă în urma acțiunilor întreprinse, cei trei cetățeni moldoveni, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, au fost reținuți la aproximativ 500 de metri de frontieră.

Potrivit oamenilor legii, cei trei tineri au antecedente penale, fiind dați în căutare de poliție pentru comiterea unor furturi în proporții deosebit de mari.

Polițiștii de frontieră au întocmit procese verbale de audiere și constatare a săvârșirii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat. Cazul este gestionat de Inspectoratului de Poliție Ceadâr-Lunga.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0