Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiștii de frontieră, uluiți de conținutul unei valize pe aeroport

© Sputnik / Rodion ProcaPoliția de frontieră
Poliția de frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
În bagajul de cală al unei cetățene a Federației Ruse au fost găsite zeci de acte false pentru apatrizi ai Republicii Moldova

CHIȘINĂU, 7 mar — Sputnik. Actele cu semne vădite de falsificare au fost depistate în bagajul unei femei, care se afla în fluxul de pasageri la cursa aeriană Chișinău-Istanbul.

Pașaport român - Sputnik Moldova
Mii de ruși și ucraineni cu pașapoarte românești false în Marea Britanie

Luni, în timpul efectuării controlului de frontieră, polițiștii de frontieră din punctul de trecere Aeroportul Internațional Chișinău au depistat în bagajul de cală al unei cetățene a Federației Ruse, originară din orașul Dubăsari, aproximativ 150 de documente și acte de călătorie, cum ar fi buletine cu semne vădite de falsificare pentru apatrizi ai Republicii Moldova, pașapoarte rusești, buletine de identitate moldovenești, rusești și transnistrene, livrete militare, certificate de naștere, diplome de studii și alte documente care se presupune că urmau a fi falsificate prin diferite metode, cu substituirea fotografiei și modificarea datelor personale.

"Totodată, a fost depistat un carnet de notițe în care era specificat costul și timpul de realizare a documentului contrafăcut", comunică Poliția de Frontieră.

Femeia în vârstă de 46 de ani a FOST reținută de către ofițerii de urmărire penală ai Poliției de Frontieră, iar documentele au fost expediate la Direcția expertiză pentru a se stabili cu exactitate care documente sunt falsificate.

© Photo : border.gov.mdActe
Acte - Sputnik Moldova
Acte

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0