Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin a concediat zece generali din structurile de forță

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaДвенадцатая ежегодная большая пресс-конференция президента РФ Владимира Путина
Двенадцатая ежегодная большая пресс-конференция президента РФ Владимира Путина - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a demis zece generali din structurile MAI, Comitetul de anchetă și Serviciul federal de executare a pedepselor

CHIȘINĂU, 9 mar — Sputnik. Deocamdată nu au fost comunicate cauzele remanierii de cadre operate de președintele Federației Rusie.

Astfel, a fost eliberat din funcție Vladimir Berglezov, șeful direcției transport a MAI al FR din districtul federal Povoljie; Serghei Bobrovnici, șeful direcției anchetă a Comitetului de anchetă al FR din ținutul Primorie; Aleksandr Gnezdilov, șeful direcției Serviciului federal de executare a pedepselor din regiunea Saratov.

Уполномоченный по правам ребенка П. Астахов встретился с журналистами в аэропорту Симферополя - Sputnik Moldova
Rusia
Putin l-a demis pe Astahov din funcția de ombudsman pentru drepturile copilului

Totodată, Putin l-a demis pe Serghei Jevlakovici, prim-vicepreședinte al Universității MAI al FR „Vladimir Kikot" din Moscova; Aleksandr Novikov, șeful direcției activități educative, sociale și psihologice a Serviciului federal de executare a pedepselor; Serghei Solodovnikov, șeful direcției principale a MAI al FR din regiunea Samara; Vitali Fedotov, șeful direcției MAI al FR din regiunea Vologda, comunică RIA Novosti.

A fost demis, de asemenea, Aleksandr Filin, anchetator superior pentru cauze deosebit de importante de pe lângă președintele Comitetului de anchetă al FR; Ivan Șaev, șeful Direcției principale pentru problemele migrației a MAI al FR; Ramazan Iaghiaev, șef de direcție la Serviciului federal de executare a pedepselor din Mordovia.

Donald Trump - Sputnik Moldova
Trump nu a suportat să fie contrazis: procurorul general a fost demis

În afară de aceasta, au rămas fără funcții Aleksei Smirnov, general-maior al serviciului intern, șeful Direcției Tehnico-Științifice a Ministerului Situațiilor Excepționale al FR; Ramiz Almazov, general-locotenent al serviciului intern, șef al direcției Serviciului federal de executare a pedepselor din regiunea Samara; Anatoli Elizarov, general-maior, director de departament la direcția Ministerului Situațiilor Excepționale.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0