Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Creditul românesc provoacă polemici pe pagina de facebook a premierului Filip

© Sputnik / Miroslav RotariПавел Филип премьер-министр Молдавии
Павел Филип премьер-министр Молдавии - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Filip îi mulțumește României și confirmă că cea de-a două tranșă din împrumutul acordat de Guvernul de la București va ajunge la Chișinău cu o lună mai devreme

CHIȘINĂU, 20 feb — Sputnik. Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care aduce mulțumiri Guvernului României pentru cele 50 de milioane de euro, tranșa a doua a împrumutului rambursabil acordat de România țării noastre, care urmează să ajungă la Chișinău la sfârșitul lunii februarie.

Victor Ponta şi Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Politică
Victor Ponta: România va ajuta Moldova cu un împrumut de 150 de milioane de euro

"Mulțumim Guvernului României pentru aprobarea celei de-a doua tranșe din împrumutul pe care îl acordă Republicii Moldova. Prietenii la nevoie se cunosc, iar România ne-a ajutat tot timpul în momente importante. Banii din a doua tranșă (50 de milioane de euro) vor sosi la sfârșitul acestei luni, cu o lună mai devreme decât era inițial programat. Asta înseamnă că România apreciază efortul nostru pe calea reformelor. Încrederea partenerilor externi și încrederea cetățenilor moldoveni sunt foarte importante pentru dezvoltarea Moldovei!", a scris Filip pe pagina sa de facebook.

Vom nota că nu poți internauții care au comentat mesajul lui Pavel Filip sunt încântați de faptul că autoritățile de la Chișinău și nou și mereu se împrumută.

Spre exemplu, Vasile Postolache scrie: "Cât se poate să împrumutați bani?!!!! cine o să întoarcă banii aceștia?!!! cât se poate!!! Relansați odată și odată economia țării!!!", scrie internautul.

Mai jos acesta critică autoritățile pentru că prețurile sunt mereu în creștere, iar în Republica Moldova este tot mai greu de trăit.

Vom menționa că administratorul paginii de facebook a premierului Filip nu a cenzurat acest comentariu, chiar dacă el conține critici dure la adresa premierului și a Cabinetului său de Miniștri.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0