Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În Moldova revin ploile și ninsorile

© Sputnik / Miroslav RotariЗима
Зима - Sputnik Moldova
Abonare
Doar în nordul Republicii Moldova nu vor cădea precipitații, în rest, pe tot cuprinsul țării va ninge și nu va ploua, iar noaptea mercurul în termometre va coborî sub gradația zero

CHIȘINĂU, 20 feb — Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat că în regiunea de nor a Republicii Moldova cerul va noros, iar temperatura aerului va varia ziua între +1 și +3 grade Celsius, iar noaptea —4… —5 grade Celsius.

Весна - Sputnik Moldova
Prognoza meteorologilor: ne așteaptă o primăvară capricioasă

Dacă în nord cerul va fi doar noros, atunci în centru și în sud vor cădea ploi și chiar va ninge, în special zăpada vă cădea regiunea Leova-Comrat-Ceadâr-Lunga- Cahul.

Termometrele vor indica în regiunea de centru valori cuprinse între +2 și +3°C în timpul zilei și între —3 și —4°C noaptea. În sud valorile termice vor crește până la +5 grade ziua, iar noaptea vor ajunge la —1 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, de marți vremea se va încălzi, iar mercurul în termometre va ajunge până la +8 grade Celsius, urmând ca vineri să fie atestate maxime de chiar +16 grade Celsius.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0