Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sărăcia și disperarea i-a determinat pe doi moldoveni să facă asta - VIDEO

© www.ijpfiasi.roTânăr, cercetat în România pentru contrabandă peste Prut
Tânăr, cercetat în România pentru contrabandă peste Prut - Sputnik Moldova
Abonare
Doi cetățeni din nordul Republicii Moldova au încercat să obțină profit pe căi mai puțin legale, dar au fost reținuți de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 17 feb — Sputnik. Doi cetățeni moldoveni au fost surprinși la frontieră în timp ce transmiteau un colet unor persoane necunoscute din România. Aceștia au fost reținuți pe 15 februarie, la marginea satului Pererâta, de către polițiștii de frontieră din Lipcani.

Табачная фабрика - Sputnik Moldova
Lovitură grea pentru contrabanda cu țigări din Republica Moldova

Potrivit Poliției de Frontieră, patrula a observat la marginea satului Pererâta două persoane, una dintre care a rămas la pândă iar cea de-a doua a înaintat, pe jos, spre râul Prut. Persoana respectivă avea în spate un colet voluminos, iar când a ajuns pe malul Prutului l-a transmis peste râu altor doi inși din România. Cei doi s-au retras în curtea unei case unde au și fost reținuți.

Potrivit oamenilor legii, este vorba de doi locuitori ai satului Pererâta, tatăl de 43 de ani și fiul de 15 ani. Aceștia au recunoscut că transportau țigări peste frontiera de stat cu scopul de a obține profit.

Poliția investighează cazul în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și atragerii la răspundere contravențională a celor implicați.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0