Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Lovitură grea pentru contrabanda cu țigări din Republica Moldova

© Sputnik / Руслан Кривобок / Accesați arhiva multimediaТабачная фабрика
Табачная фабрика - Sputnik Moldova
Abonare
În dimineața zilei de joi, în România, au fost iniţiate 23 de percheziții într-un dosar de contrabandă cu țigări din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 20 oct – Sputnik. Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani, sub coordonarea procurorului Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Botoşani, efectuează, joi, percheziţii la 23 de locaţii aparţinând unor persoane suspecte a fi implicate într-un grup infracţional ce avea preocupări în sfera contrabandei cu ţigări, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră române.

Табачная фабрика - Sputnik Moldova
Societate
Prăbuşirea unei afaceri: în 10 zile, contrabanda cu ţigări la vamă va dispărea

Percheziţiile au avut loc la locuinţele unor persoane suspecte a fi organizate într-un grup infracţional care avea ca principală preocupare colectarea şi distribuirea pe raza judeţului Botoşani şi Suceava a ţigărilor de contrabandă provenite din Republica Moldova.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, sprijiniţi de poliţişti de frontieră din cadrul structurilor operative ale sectoarelor poliţiei de frontieră de pe raza judeţului Botoşani, precum şi de poliţişti din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani, efectuează percheziţii la 23 de locaţii aflate pe raza judeţelor Botoşani şi Suceava”, potrivit Poliției de Frontieră  române. 


Fluxul de știri
0