Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Acuzatorul Moldovei este avocatul homosexualilor și sluga lui Soros - Foto

© Photo : Facebook / Monica MacoveiMonica Macovei
Monica Macovei - Sputnik Moldova
Abonare
Cea care asmuță Bruxellesul împotriva Republicii Moldova s-a dovedit a fi sluga lui Soros și aliatul homosexualilor

CHIȘINĂU, 17 feb — Sputnik. Acum o săptămână am scris despre apelul lansat birocraților de la Bruxelles de europarlamentarul român Monica Macovei ca aceștia să aplice sancțiuni Republicii Moldova pentru simplu fapt că președintele moldovean, Igor Dodon, a declarat că dorește denunțarea sau măcar revizuirea Acordului de Asociere (și a celui de Liber Schimb, ca parte a acestuia), care a adus la sapă de lemn economia și așa precară a țării. Macovei i-a cerut Uniunii Europene să aplice represalii politice, diplomatice și chiar financiare pentru țara noastră.

Sergiu Praporșcic - Sputnik Moldova
Monica Macovei incită Uniunea Europeană să pedepsească Republica Moldova

Am folosit atunci câteva calificative la adresa europarlamentarului Monica Macovei, spunând că aceasta este o tupeistă care se crede în drept să-i dea indicații lui Dodon, de parcă acesta ar fi secretarul ei și nu președintele Republicii Moldova ales de popor prin vot direct. Mai mult, este culmea impertinenței și ticăloșiei dacă cere pedepsirea unei țări, cu bătrânii, săracii, bolnavii, femeile, flămânzii și schilozii ei, doar pentru că această țară, Republica Moldova, nu împărtășește viziunile aberante politice și geopolitice ale Monicăi Macovei, pentru că nu îmbrățișează ideologia găunoasă și amorală a liberalismului.

Acum constatăm că Monica Macovei nu este doar un reprezentant tipic al clasei politice ticăloșite de la București, așa cum este, în fond, și cea de la Chișinău, și din întreaga Europă. Mai rău, ea este sluga credincioasă a miliardarului american de origine maghiară, George Soros, apostolul "societății deschise" manipulării, desfrâului, amoralității, exploatării. Sluga unui speculant cinic și fără Dumnezeu, cum îi place lui Soros să se recomande, se erijează în acuzatorul Republicii Moldova.

Dovada că Macovei este lacheul lui Soros a fost făcută publică pe facebook chiar fostul premier al României Victor Ponta. În poză publicată de acesta, 15 oameni apar într-un cadru select, iar în mijlocul tuturor stă George Soros. Monica Macovei este așezată în spatele miliardarului.

Mai mult. Monica Macovei nu este doar valetul lui Soros, dar și un bun prieten al homosexualilor. O spune chiar Soros.

„Monica Macovei — avocat și procuror, interesat de libertăți civile, anticorupție, transparență, egalitatea sexelor, drepturile omului, drepturile tuturor minorităților, inclusiv ale persoanelor LGBT și romi. Hotărât progresivă, aliat incontestabil al valorilor societății deschise, nu ezită să meargă împotriva instrucțiunilor grupului său, cu toate acestea uneori pierde pe mâna sa, set de priorități intransigente", scria nu foarte mult timp în urmă Soros.

Deci, Monica Macovei este avocatul homosexualilor, dar acuzatorul Republicii Moldova. Și prin asta e spus totul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0