Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un moldovean a dispărut în mod misterios pe aeroportul din Sankt Petersburg

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaСамолеты ТУ-154М
Самолеты ТУ-154М - Sputnik Moldova
Abonare
Mare enigmă pe aeroportul Pulkovo: un cetățean al Moldovei a dispărut după ce a trecut controlul de frontieră pentru a zbura în străinătate

CHIȘINĂU, 17 feb — Sputnik. O pensionară în vârstă de 63 de ani s-a adresat administrației Aeroportului Pulkovo din Sankt Petersburg cu rugămintea de a-i găsi concubinul, cetățean al Republicii Moldova, care a dispărut acum șase zile.

Potrivit femeii, bărbatul, care avea bilet de avion, a plecat din suburbia Vozrojdenie la Aeroportul Pulkovo pentru a merge în Moldova.

Архивное фото. Взлетно-посадочная полоса аэропорта и шасси самолета - Sputnik Moldova
Cui îi cedează Ministerul Apărării Aeroportul Mărculești

După ce a trecut controlul de frontieră, din motive necunoscute, acesta nu a mai urcat în avion. Până în acest moment, nu se știe nimic despre soarta bărbatului.

Ultimul care l-a văzut pe cetățeanul moldovean dispărut a fost fratele acestuia, care l-a condus la aeroport și care a văzut clar cum acesta s-a apropiat de zona controlului de frontieră.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0