Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Greceanîi: FMI ne-a impus majorarea tarifelor și a vârstei de pensionare

© REUTERS / YURI GRIPASМеждународный валютный фонд
Международный валютный фонд - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul socialiștilor moldoveni Zinaida Greceanîi a criticat dur actuala guvernare a Republicii Moldova pentru că a cedat presiunilor exercitate de Fondul Monetar Internațional.

CHIȘINĂU, 17 feb- Sputnik. Președintele PSRM a acuzat forțele politice care conduc la ora actuală țara noastră că au adoptat decizii antisociale la presiunea FMI.

Zinaida Greceanîi s-a întâlnit la Moscova cu Dmitri Medvedev - Sputnik Moldova
Politică
Dmitri Medvedev și Zinaida Greceanîi au vorbit despre un nou acord - VIDEO

„Sub presiunea instituțiilor financiare internaționale și, în special, a Fondului Monetar Internațional, guvernarea actuală a adoptat niște decizii privind majorarea vârstei de pensionare pentru bătrânii noștri și majorarea tarifelor la resursele energetice", a declarat Greceanîi.

Ea a mai declarat că la doi an de când țara noastră implementează Acordul de asociere cu UE, în Republica Moldova nu s-a schimbat în bine nici situație economică, dar nici cea a democrației și a respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0