Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Dmitri Medvedev și Zinaida Greceanîi au vorbit despre un nou acord - VIDEO

© Sputnik / Екатерина Штукина / Accesați arhiva multimediaZinaida Greceanîi s-a întâlnit la Moscova cu Dmitri Medvedev
Zinaida Greceanîi s-a întâlnit la Moscova cu Dmitri Medvedev - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul rus, Dmitri Medvedev, a avut luni, la Moscova, o întrevedere cu liderul Partidului Socialiștilor din Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi, discuțiile celor doi axându-se pe cooperarea dintre formațiunile politice pe care le reprezintă

CHIȘINĂU, 13 feb — Sputnik. Dmitri Medvedev i-a spus liderului socialiștilor moldoveni că este bucuros de reușitele PSRM și a convenit că partidele pe care le reprezintă vor semna în curând un acord de cooperare între cele două partide.

„Nu voi ascunde faptul că acum relațiile dintre Federația Rusă și Republica Moldova nu trec prin cea mai bună perioadă. Dar avem posibilități, totuși, să dezvoltăm aceste relații. Asta nu doar la nivelul de stat, ci și în cadrul cooperării dintre partide", a spus Medvedev.

PSRM subliniază că până la sfârșitul acestui an vor fi semnate acorduri similare cu partidele de guvernare din China și Turcia.

„Le mulțumim sutelor de mii de oameni care au avut încredere și și-au dat voturile pentru PSRM și pentru candidatul partidului la alegerile prezidențiale", a scris în acest context fostul președinte al PSRM și actualul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon.

El a precizat că această încredere este cel mai de preț lucru pe care îl au socialiștii și președintele.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0