Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rodica Ciorănică, cerută în căsătorie în direct: Ce-i cu spectacolul acesta?

© Facebook / Vlad Codreanu Rodica Cioranica si Vlad Codreanu
Rodica Cioranica si Vlad Codreanu - Sputnik Moldova
Abonare
Bizară, caricaturală, nițel comică și chiar ridicolă – așa poate fi caracterizată scena, dar, mai ales, unii protagoniști ai acesteia, de la pun post de televiziune, în care un interpret, mai în glumă, mai în serios, îi face declarații de dragoste și o cere în căsătorie pe o prezentatoare, care cu puțin timp în urmă s-a separat de soțul ei.

CHIȘINĂU, 15 feb — Sputnik. Este vorba de interpretul Vlad Codreanu, care a fost introdus în emisiune în direct, din stradă, de către o reporteriță, ce a dorit să-i facă o surpriză prezentatoarei emisiunii "O seară perfectă".

Rodica Ciorănică și Sergiu Gavriliță - Sputnik Moldova
Societate
Precizări necesare în divorțul unui cuplu de "VIP"

Cu exces de hi-hi-hi și ha-ha-ha, mai ales pentru un cadrul în care totuși s-a făcut o declarație de dragoste, reporterița prezintă mașina Rodicăi Ciorănică, parcată în curtea televiziunii, care este lipită toată cu abțibilduri. Iar Vlad Codreanu povestește, amuzat peste măsură de propria faptă, că i-a decorat mașina cu sute de inimioare de hârtie și o anunță impertinent, în direct la TV, că pentru fiecare inimioară el așteaptă de la Ciorănică un pupic. La care reporterița, care realiza transmisiunea live din stradă, precizează cu entuziasm și încântare: "O, mamă dragă, dar ai de pupat toată noaptea".

În continuare scena este și mai penibilă.

Întrebat cum i-a venit această idee, Vlad Codreanu spune: "M-am gândit că dacă sunt singur, burlac, Rodica — la fel, atunci cu această ocazie m-am gândit să o surprind cu foarte multe inimioare pe mașină".

Logic, nu? Ca în poezia lui Petru Cărare "Doru-i dor şi musca-i muscă" (pe care o reproducem integral mai jos): Se iubesc niște nevoi,/Hai să ne iubim și noi!

Anișoara Loghin și Stela Dănilă - Sputnik Moldova
Societate
Exclusiv: scânteia care l-a făcut pe Chirtoacă să divorțeze de Anișoara Loghin

După care amorezul îi face reproș alesei inimii sale că nu-și spală mașina, că el ar fi lipit mai multe abțibilduri pe vehicul, dar nu a putut pentru că acesta era murdară.

După reproș, urmează cererea în căsătorie. „Rodica, tu doar știi că eu te iubesc, adică țin la tine foarte mult, și cu această ocazie vreau astăzi să te întreb: „Vrei să fii soția mea?", a declarat Vlad în direct.

Ei și aici intervine singurul moment de normalitate din tot acest spectacol grotesc, ca să nu spunem stupid. „Ce-i cu spectacolul ăsta?", întreabă Rodica Ciorănică și anunță că nici nu vrea să vadă inelul de logodnă pregătit de Vlad Codreanu.

Culmea, deși a fost tratat cu refuz de Ciorănică, care îi spune că nu acceptă inelul acestuia, Codreanu se declară mulțumit de rezultat și anunță că nu este dezamăgit.

Reporterița care a pus la cale scena a anunțat că aceasta este una dintre surprizele de 14 februarie, adică de așa-zisa zi a îndrăgostiților. Mai bine spunea: una dintre ”stupizele” de 14 februarie.

În final, așa cum am promis, reproducem poezia "Doru-i dor şi musca-i muscă" a lui Petru Cărare, care, apropo, în data de 13 februarie, a împlinit venerabila vârstă de 82 de ani. Să ne trăiești, maestre!

Doru-i dor şi musca-i muscă
Toată lumea se iubeşte:
o peştiucă cu un peşte,
un copac cu alt copac,
o broscuţă c-un brotac,
chiar şi musca cea mai mică
nu se culcă singurică.
Vaca, cât e ea de vacă,
se gândeşte câte-o dată
la amantul ei cornut,
să-i mai tragă un sărut.
Un berbec cu lâna laie
s-a îndrăgostit de-o oaie
şi tânjeşte sub un tei,
după behăitul ei.
Se iubesc din zbor, măi taică,
un ţânţar c-o ţânţăroaică.
Se iubesc nişte nevoi,
Hai să ne iubim şi noi!

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0