Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Precizări necesare în divorțul unui cuplu de "VIP"

© Facebook / Rodica CiorănicăRodica Ciorănică și Sergiu Gavriliță
Rodica Ciorănică și Sergiu Gavriliță - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalista Rodica Ciorănică a vorbit recent despre divorțul de Sergiu Gavriliță, dezvăluind și anumite detalii despre relația cu fostul soț.

CHIȘINĂU, 17 ian — Sputnik. Cei doi fondatori ai revistei VIP Magazin s-au separat de ceva timp, după o căsnicie de aproximativ 20 de ani, iar acum au vorbit în premieră despre divorțul lor.

Foștii soți afirmă că au în continuare o relație profesională, administrând împreună revista VIP Magazin, deși au decis să meargă pe căi diferite.

Anișoara Loghin și Stela Dănilă - Sputnik Moldova
Societate
Exclusiv: scânteia care l-a făcut pe Chirtoacă să divorțeze de Anișoara Loghin

După dezvăluirile făcute de Rodica Ciorănică pentru revista Nunta, Sergiu Gavriliță a venit cu o "explicație nedorita, dar necesară" pe pagina sa de Facebook:

"Eu n-am să scriu despre cei 20 de ani împreună… Poate cândva, într-o carte… Îmi place istoria..! Subestimăm nemotivat legătura acesteia cu memoria generala a existentei noastre…         Rodica e cel mai frumos om care a fost in viața mea… Doar că a apărut cândva, undeva o neînțelegere peste care n-am putut trece… fiind, probabil, prea naivi… Din partea ei sau a mea… Dar asta nu mai este important… Suntem maturi și conștientizăm că doar fiica noastră contează… Și afacerea, care se numește VIP magazin… Ne vedem zilnic, facem ședințe, totul merge înainte!… Doar că fiecare cu propria viață!… Până la urmă, vorba ceea banală, ne naștem și murim singuri… Fiecare e responsabil de soarta sa!…

La rândul ei, Rodica Ciorănică speră că, în pofida divorțului, vor putea fi prieteni, "poate nu cei mai buni, dar prieteni".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0