Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Exclusiv: scânteia care l-a făcut pe Chirtoacă să divorțeze de Anișoara Loghin

© facebook.com/anisoara.loghinAnișoara Loghin și Stela Dănilă
Anișoara Loghin și Stela Dănilă - Sputnik Moldova
Abonare
Căsnicia Anișoarei Loghin cu Dorin Chirtoacă a durat mai puțin de jumătate de an. Primarul Chișinăului a anunțat pe 8 octombrie curent că divorțează de soția sa și a avertizat presa că nici el și nici ea nu vor comenta cele întâmplate. Însă unele persoanele din anturajul celor doi continuă să dezvăluie detalii despre despărțirea acestora.

CHIȘINĂU, 7 noiembrie — Sputnik. Acum cinci zile, sursele noastre ne-au comunicat că anume primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a părăsit-o pe soția sa, jurnalista Anișoara Loghin, nu invers, așa cum se zvonea anterior.

Azi aceleași surse au făcut noi dezvăluiri, subliniind că lui Dorin Chirtoacă i-au revenit subit sentimentele față de fosta sa iubită, jurnalista Ala Boțan, cu care a fost surprins într-un mall din București, la scurt timp după ce a făcut anunțul că divorțează de Anișoara Loghin.

Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Anișoara Loghin: el nu a încercat să influențeze cumva hotărârile mele

Ala Boțan, susțin sursele noastre, l-ar fi felicitat pe Dorin Chirtoacă cu ocazia căsătoriei cu Anișoara Loghin. Această felicitare a servit drept scânteie care a reaprins o comunicare intensă între cei doi, iar mai târziu discuțiile dintre Boțan și Chirtoacă au dus la reanimarea unor mai vechi sentimente de amor. Anume pentru Ala Boțan ar fi părăsit-o Dorin Chirtoacă pe soția sa, Anișoara Loghin.

Amintim că, zilele trecute, aceleași surse din anturajul PL ne-au informat că problemele în relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă au început să apară după luna de miere, fiind provocate de scandalurile publice în care a fost implicat edilul, precum și de unele relații amoroase anterioare din viața actualului primar de Chișinău.

Recent apăruse și o înregistrare video în care edilul Capitalei este surprins în stare de ebrietate alcoolică, consumând vodkă şi bere într-un garaj cu mai mulţi membri ai Partidului Liberal.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0