Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La ce poate servi Pomul de Crăciun după sărbători

© Sputnik / Miroslav RotariЕлочный базар
Елочный базар - Sputnik Moldova
Abonare
Responsabili din cadrul Primăriei Capitalei le-au dat sfaturi oamenilor unde să-și ducă brazii care le-au împodobit locuința în perioada sărbătorilor de iarnă.

CHIȘINĂU, 18 ian — Sputnik. Primăria Chișinău le recomandă locuitorilor Capitalei să nu arunge pomii de Crăciun în tomberoanele de gunoi, ci să îi stocheze undeva în preajmă.

елка на площади Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Cât costă „dezbrăcatul” Pomului de Crăciun din centrul Chișinăului

Primăria vrea să transporte acești brazi uscați la Dendrariul din Chișinău pentru a fi transformați în rumeguș, care urmează să fie folosit ca îngrășământ.

Anterior, serviciile municipale au demontat Pomul de Crăciun din centrul Capitalei care a stat în PMAN aproape două luni. Totodată, s-a dovedit că pentru a scoate jucăriile și ghirlandele de pe brad a fost nevoie nici mai mult, nici mai puțin de 6,7 mii de lei. Potrivit angajaților de la Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi, după sărbători falnicul brad va fi folosit pentru necesitățile orașului.

„Crengile vor fi tăiate, iar trunchiul va fi folosit ulterior pentru necesitățile municipiului. De exemplu, la reparația băncilor", au precizat angajații de la „Spații verzi".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0