Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Clădirea Președinției va fi reparată din surse externe

© Sputnik / Мирослав РотарьПрезидентура РМ
Президентура РМ - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului a dat asigurări că în viitorul apropiat clădirea Președinției va fi reparată, iar acest lucru se va realiza din surse externe.

CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Clădirea Președinției Republicii Moldova, devastată în timpul protestelor violente din aprilie 2009, va fi reparată în timpul apropiat. Președintele țării Igor Dodon a declarat că sediul Președinției va fi reparat din  banii veniți de peste hotare și nu din bugetul de stat.

Timofti Тимофти - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce nu a avut preşedintele Timofti, dar trebuia să aibă

”Șeful statului a dat asigurări că în viitorul apropiat clădirea Președinției va fi reparată, iar acest lucru se va realiza din surse externe, fără a pune cheltuielile respective pe seama bugetului de stat”, a precizat purtătorul de cuvânt al președintelui, Ion Ceban.

În acest an din bugetul de stat nu a fost alocat nici un leu pentru încheierea reparaţiei acestei instituţii.

„Pentru anul 2016 nu au fost alocate resurse financiare din bugetul de stat pentru reparaţia clădirii Preşedinţiei”, a declarat în exclusivitate pentru Sputnik, directorul general al Direcţiei generale pentru administrarea clădirilor Guvernului, Mihail Casapu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0