Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un alt deputat pleacă din Parlamentul Moldovei

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 23.09.2016
Заседание Парламента 23.09.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
O fracțiune din Parlamentul Republicii Moldova rămâne fără un deputat, cine este și cine îi va ocupa locul.

CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Din fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova din Parlament pleacă un deputat. Este vorba despre deputatul Andrei Neguță, vicepreședintele fracțiunii și membru al Comisiei parlamentare pentru politica externă și integrare europeană.

Игорь Додон - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Igor Dodon și-a prezentat echipa din Aparatul Președintelui

Andrei Neguță a fost numit, luni dimineața, prin decret prezidențial în funcția de consilier în domeniul politicii externe în Aparatul Președintelui țării, Igor Dodon.

Potrivit listei candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, locul lui Andrei Neguță în Legislativ va fi ocupat de Oleg Cuciuc.

Cuciuc are 45 de ani, este din satul Sălcuța, raionul Căușeni, președinte al Organizației teritoriale PSRM. De profesie, Cuciuc este inginer-tehnolog.

Noul mandat de deputat urmează să fie validat de Curtea Constituțională a Republicii Moldova. Fracțiunea PSRM are 24 de deputați în Parlamentul Republicii Moldova.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0