Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Corpurile celor decedați în catastrofa aviatică au fost aduse la Moscova

© Sputnik / Марк Агнор / Accesați arhiva multimediaЛиквидация последствий лесных пожаров в Бурятии
Ликвидация последствий лесных пожаров в Бурятии - Sputnik Moldova
Abonare
Viceministrul Apărării Pavel Popov a comunicat că în urma operațiunii de salvare au fost descoperite 11 cadavre și 154 de fragmente din corpurile celor care și-au pierdut viața în catastrofa aviatică. Acestea au fost aduse la Moscova cu o navă a Ministerului Apărării.

CHIȘINĂU, 26 dec — Sputnik. Pentru transportarera rămășițelor pământești vor fi folosite avioane IL-76.

Potrivit viceministrului rus al apărării, Pavel Popov, salvatorii au depistat 11 cadavre și 154 de fragmente.

Specialiștii au determinat și traiectoria zborului avionului Tu-154 care s-a prăbușit în Marea Neagră, activitățile de căutare au loc la șase kilometri de coastă.

"Specialiștii au determinat traiectoria zborului avionului Tu-154 care s-a prăbușit în Marea Neagră, căutările au loc la distanța de șase kilometri", a comunicat Popov.

Biserică - Sputnik Moldova
Luni, zi de doliu național în Rusia

Avionul Tu-154 al Ministerului Apărării al Rusiei, care se îndrepta spre Siria, s-a prăbușit duminică dimineața în Marea Neagră.

Potrivit instituției, la bord se aflau 92 de persoane — opt membri ai echipajului și 84 de pasageri, între care opt militari, 64 de artiști ai ansamblului Aleksandrov, nouă reprezentanți ai canalelor de televiziune ruse, șeful fondului de binefacere "Ajutor Echitabil" Elizaveta Glinka, cunoscută ca doctorul Liza, doi funcționari de stat federali. Pe acest caz a fost intentat un dosar penal.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0