Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reguli noi în Aparatul președintelui țării

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидентура РМ
Президентура РМ - Sputnik Moldova
Abonare
Pe parcursul mandatului președintelui Nicolae Timofti, ședințele de la începutul săptămânii cu Aparatul președintelui, practic, nu aveau loc.

CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Consilierul prezidențial Ion Ceban a anunțat că echipa noului președinte al țării, Igor Dodon, a aflat cu surprindere că în cadrul Președinției, în ultimii patru ani, nu au fost organizate ședințe de lucru de planificare, nici cu Aparatul și nici cu consilierii.

”Vă informăm că șeful statului, astăzi a desfășurat prima ședință de lucru cu toți consilierii nou-numiți la ora 8.30, unde au fost prezentate prioritățile pentru săptămâna curentă. Așa se va întâmpla zilnic. Avem o agendă plină pentru această săptămână”, a declarat Ceban.

Игорь Додон - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Igor Dodon și-a prezentat echipa din Aparatul Președintelui

Purtătorul de cuvânt al președintelui a mai precizat că, tot luni dimineața, s-a desfășurat prima ședință cu întreg Aparatul președintelui, în număr de peste 70 de persoane.

”Angajaților aparatului li s-a comunicat faptul că astfel de întâlniri vor avea loc săptămânal. Șeful statului a menționat că cea mai importantă solicitare pe care o are față de colaboratori este profesionalismul”, a spus Ceban.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0