Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce a declarat Nagnibeda-Tverdohleb la plecarea din funcția de șefă a DGETS

© SputnikNagnibida Tverdohleb Tatiana
Nagnibida Tverdohleb Tatiana - Sputnik Moldova
Abonare
La o lună după scandalul legat de achiziționarea produselor alterate în grădinițele și școlile din capitală, șefa Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, a declarat că părăsește postul.

CHIȘINĂU, 26 dec — Sputnik. Șefa Direcției Generale Educație, Tineret și Sport (DGETS), Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, a declarat luni în cadrul ședinței serviciilor municipale că pleacă din funcție.

Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Dorin Chirtoacă știa că în grădinițe copiii sunt hrăniți cu produse alterate

La sfârșitul lunii noiembrie, colaboratorii Centrului Național Anticorupție (CNA) au reținut 17 persoane învinuite de achiziționarea produselor alimentare alterate pentru grădinițele și școlile din capitală. Conform lui Bogdan Zumbreanu, șeful Direcției Urmărire Penală a CNA, în această schemă au fost implicați conducători și funcționari de la toate cele cinci direcții de educație, tineret și sport din Chișinău, precum și un șir de agenți economici. Nagnibeda-Tverdovleb a respins acuzația de participare a sa în această schemă.

Șefa DGETS a declarat că, personal, nu este implicată și nu a participat în această afacere și că regretă cele întâmplate deoarece și ea este mamă și bunică, iar scandalul respectiv este unul regretabil. Fostul funcționar a mai punctat că nu și-a imaginat un asemenea final al activității sale de 10 ani în funcția respectivă. Totodată, Nagnibeda-Tverdovleb le-a mulțumit tuturor persoanelor alături de care a activat și a precizat că își va relua activitatea de pedagog.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0