Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prietena lui Voloveț: copiii sunt în siguranță, mâine o vom înmormânta pe Diana

© Facebook / Diana VolovețДиана Воловец
Диана Воловец - Sputnik Moldova
Abonare
Această tragedie nu a lăsat pe nimeni indiferent. Prietenii Dianei Voloveț încearcă să ajute familia să treacă peste această durere.

CHIȘINĂU, 28 nov — Sputnik. Sputnik Moldova a scris deja despre tânăra femeie din Căușeni, Diana Voloveț, care a suportat o operație cezariană la Chișinău.

Скорая помощь - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Oficial: moartea Dianei Voloveț va fi examinată de o comisie specială

Firele postoperatorii însă nu i-au fost scoase la timp, pentru asta cerându-i-se bani. Ea a fost nevoită să se întoarcă cu cusături acasă, la Căușeni. Mai târziu, după ce s-a plâns în instanțele abilitate, medicul a venit la ea acasă și i-a scos cusăturile.

Dar duminică Diana a decedat. Doi copii — fetița de trei ani și bebelușul de numai o săptămână — au rămas orfani. După cum mărturisesc prietenii, Diana a avut și mai înainte probleme de sănătate, iar nașterea ar fi putut-o slăbi. Medicii trebuie să stabilească circumstanțele și motivele decesului.

"Copiii sunt bine. Toți prietenii și cunoștințele au sărit în ajutor. Pe Diana o vom înmormânta mâine", a declarat pentru Sputnik Liuba, prietena Dianei.

Капельница - Sputnik Moldova
Societate
Hipocrate trădat: în spitale medicii estorchează bani de la pacienți

Potrivit acesteia, în timpul apropiat vor fi deschise conturi în trei valute pentru ca toți cei care doresc să poată ajuta familia care a fost lovită de o asemenea tragedie.

Stimați cititori!

Dacă doriți să ajutați familiei în care au rămas orfani doi copii minori, adresați-vă prietenei Dianei Voloveț.

Liuba: 068318800

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0