Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Traian Băsescu își vede una dintre fiice după gratii

© AFP 2024 / ABBAS MOMANITraian Băsescu Траян Бэсеску
Traian Băsescu Траян Бэсеску - Sputnik Moldova
Abonare
Miercuri seara, la o emisiune televizată, Traian Băsescu a surprins printr-o declarație făcută. Fostul președinte român a acuzat-o pe șefa DNA că a format un grup de procurori care se va ocupa de arestarea uneia dintre fiicele sale.

CHIŞINĂU, 22 sept – Sputnik. Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, a fost chemată, joi dimineaţă, la audieri de către procurorii DNA.

Miercuri seara, în cadrul unei emisiuni televizate, Băsescu a făcut o declaraţie surprinzătoare. Fostul președinte a acuzat-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, că a format un grup de procurori care se va ocupa de arestarea uneia dintre fiicele sale.

Traian Băsescu - Sputnik Moldova
Cine a pus la cale asasinarea lui Traian Băsescu

”Am aflat prin DNA că este un mic grup de procurori care se jură că mă va face să cer custodia copilului, unuia din nepoţi, adică va aresta părinţii. Sunt câţiva procurori apropiaţi doamnei Kovesi pe care i-a cărat şi i-a pus consilieri după ce au rezolvat nişte dosare. Nu o să spun nume, dar vă spun acest adevăr, va veni şi acea zi când voi face publice numele”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a primit de curând cetăţenia Republicii Moldova. Decretul de acordare a cetăţeniei moldoveneşti a fost semnat de preşedintele Nicolae Timofti.

Fluxul de știri
0