Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unul pentru toţi. Ce riscă un tânăr pentru tentativa de contrabandă cu ţigări

© Photo : http://border.gov.mdcolet cu ţigări
colet cu ţigări - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia de Frontieră a prevenit o tentative de contrabandă cu ţigări la hotarul republicii Moldova cu România. Un grup infracţional intenţiona să scoată din ţară câteva mii de pachete de ţigări.

CHIŞINĂU, 12 sept – Sputnik. Luni, angajații Direcției regionale vest ai Poliţiei de Frontieră au împiedicat scoatere ilicită din Republica Moldova a unui lot de 2 275 de pachete de țigări de diferite mărci. Incidentul a avut loc în apropierea localități Medeleni din raionul Ungheni.

Politia de Frontiera - Mașină dată în urmărire prin INTERPOL, găsită în Cahul - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Maşină furată în occident, depistată la frontieră

Astfel, ofițerii de investigații speciale din cadrul Direcției respective în colaborare cu inspectorii Sectorului Poliției de Frontieră,,Sculeni” au reținut un tânăr de 24 de ani, care intenționa să scoată din ţară 55 mii de țigarete.

Un grup de trei persoane a fost observat în timp ce monitoriza frontiera de stat, urmărind totodată și acțiunile patrulei Poliției de Frontieră. În momentul în care patrula s-a îndepărtat, cei trei au încercat să tracă ilegal frontiera de stat.

Captură de marijuana - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un poliţist, vânzător de droguri, a fost prins în flagrant

Fiind somaţi să se oprească, tinerii au abandonat coletele și au încercat să fugă, dispersându-se în direcții diferite. Un bărbat de 24 de ani a fost totuşi prins. Acesta s-a dovedit a fi locuitor al satului Pârlița, raionul Ungheni.

La locul faptei, polițiștii de frontieră au depistat trei colete, în care erau ambalate 2 275 de pachete cu țigări cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Potrivit legii, făptaşul urmează să achite o amendă în valoare de 150 de unităţi convenţionale.

Poliţia de frontier cercetează cazul în vederea documentării întregii activități infracționale și identificării tuturor persoanelor implicate.

Fluxul de știri
0