Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un poliţist, vânzător de droguri, a fost prins în flagrant

© mai.gov.mdCaptură de marijuana
Captură de marijuana - Sputnik Moldova
Abonare
Ofiţerii Serviciului Protecţie Internă şi Anticorupţie al MAI au reţinut în flagrant un angajat al Poliţiei de Frontieră în timp ce comercializa substanţe narcotice.

CHIŞINĂU, 7 sept – Sputnik. Marţi, Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI a reţinut un angajat al Direcției regionale „Nord” a Departamentului Poliției de Frontieră. El este bănuit de comercializarea substanţelor narcotice de origine vegetală “marijuana” în localităţile din raioanele de nord ale ţării.

Изъятие марихуаны в наркопритоне. Cânepă, canabil, marijuana - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Captură de marijuana la Cahul

Ofițerii SPIA au efectuat două achiziţii de control de la polițistul suspectat, fiind procurată o cantitate de aproximativ 2500 de grame de substanţe narcotice de origine vegetală „marijuana”. La o a treia achiziţie de control, polițistul de frontieră a fost reţinut în flagrant delict.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul și în biroul de serviciu al polițistului, a fost depistată o cantitate de 2500 de grame de substanţe narcotice şi opt cartuşe de luptă de calibrul 5,45 milimetri.

La moment, polițistul de frontieră este reţinut pe un termen de 72 ore și se află în izolator. Acesta riscă privaţiune de libertate de până la şapte ani cu lipsirea de dreptul de a ocupa anumite funcţii pentru un termen de la 3 la 5 ani.

Fluxul de știri
0