Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marian Lupu vine cu precizări legate de alegerile prezidenţiale

Парламент заседание 11.03.2016
Парламент заседание 11.03.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
PDM va avea un candidat propriu în aceste alegeri și va participa în competiție, având ca obiectiv victoria.

CHIŞINĂU, 18 aug – Sputnik. Partidul Democrat din Moldova (PDM) va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie, a declarat  preşedintele PDM Marian Lupu, joi, în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, James Pettit.

„În ceea ce privește alegerile prezidențiale, am precizat că PDM va avea un candidat propriu în aceste alegeri și va participa în competiție cu obiectivul victoriei”, a declarat Lupu.

PDM sediu ПДМ офис - Sputnik Moldova
Republica Moldova
PD a început să examineze candidaturile pentru prezidenţialele din octombrie

Liderul PDM l-a asigurat pe diplomatul american că, „este absolut în interesul PDM, ca principal partid de guvernare, ca alegerile să fie bine organizate, să fie libere și corecte și să nu existe niciun fel de suspiciuni în legătură cu procesul electoral”.

Preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a declarat în ajun că Biroul politic al formaţiunii va decide cine va fi candidatul PDM la alegerile prezidenţiale. Diacov a spus că vor fi examinate candidaturile lui Marian Lupu, Andrian Candu şi Pavel Filip. Totodată, Diacov nu a exclus că ar putea fi şi el un eventual candidat al formaţiunii pentru scrutinul din 30 octombrie.

Fluxul de știri
0