Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Carnagiu într-un azil de invalizi: 19 morți și 26 de răniți

© Sputnik / Игорь Бойко / Accesați arhiva multimediaОхотничьи ножи. Cuțite de vânătoare
Охотничьи ножи. Cuțite de vânătoare - Sputnik Moldova
Abonare
Un fost angajat al unui azil de invalizi a organizat în noaptea de luni spre marți un carnagiu, în urma căruia 19 oameni au decedat iar 26 au fost răniți. Douăzeci de persoanese află în stare gravă.

CHIȘINĂU, 26 iul — Sputnik. Autorul crimei locuiește în apropiere de Tokyo. El ar fi recunoscut la poliție că a vrut să se debaraseze de oamenii cu deficiențe.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Omorul poliţistului din Vulcăneşti: agresorii au ajuns în arest preventiv

Suspectul este Satoshi Uematsu, în vârstă de 26 de ani. El a pătruns noaptea în azilul de invalizilor din Sagamihara (prefectura Kamagava) și a înjunghiat cu cuțitul 19 oameni. 20 de persoane au fost grav rănite, iar alte șase s-au ales cu răni ușoare.

După comiterea crimei, Uematsu a venit cu mașina sa la sectorul de poliție și s-a predat forțelor de ordine. El avea asupra sa o geantă în care erau trei cuțite cu urme de sânge.

La ora actuală poliția din Japonia încearcă să strabilească cu exactitate motivul crimei.

Casa de invalizi, în care a avut loc tragedia, este prevăzută pentru 160 de persoane. În momentul atacului acolo locuiau 149 de oameni cu vârstele între 19 și 75 de ani.

Fluxul de știri
0