Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Omorul poliţistului din Vulcăneşti: agresorii au ajuns în arest preventiv

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Instanţa a emis mandate de arestare pentru cei trei agresori care au bătut până la moarte un poliţist de frontieră din Vulcăneşti.

CHIŞINĂU, 21 iul – Sputnik. Una dintre persoanele învinuite de agresarea poliţistului de frontieră din Vulcăneşti a fost plasată în arest preventiv pentru o lună, iar cei doi complici ai săi vor fi cercetaţi în următoarele 30 de zile — în arest la domiciliu, după ce procurorii au solicitat arestarea tuturor celor trei trei agresori.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un poliţist de frontieră, ucis de trei indivizi

Procuratura raionului Cahul le-a înaintat acestora învinuirea de comiterea huliganismului agravat şi vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale, care a provocat decesul victimei, pentru care norma penală prevede până la 15 ani închisoare.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 12 iulie, într-un local din satul Găvănoasa, raionul Cahul. Victima, care se afla în afara serviciului,  a fost bătut cu o deosebită cruzime după ce a încercat să aplaneze un conflict, iscat între cei trei învinuiţi. În rezultatul leziunilor grave, incompatibile cu viaţa, poliţistul de frontieră, în vârstă de 30 de ani, a decedat la spital.

În urma sa, Mihail Ianţuş a lasat îndurerați soția însărcinată și un copil de doar 5 ani.


Fluxul de știri
0