Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moldova a rămas fără preşedinte. Timofti a părăsit ţara

© Sputnik / Sputnik MoldovaNicolae Timofti
Nicolae Timofti - Sputnik Moldova
Abonare
Înainte de a pleca din ţară, Nicolae Timofti a mers la şedinţa Parlamentului, unde a asistat la depunerea jurământului de către noul magistrat la Curtea Constituţională.

CHIŞINĂU, 15 iul – Sputnik. De vineri, 15 iulie, şi până la 22 iulie, preşedintele Moldovei Nicolae Timofti se va afla oficial în concediu, anunţă Serviciul de presă al instituţiei prezidenţiale.

Timofti - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În zi doliu naţional, Timofti a mers la degustaţie de vin

Înainte de a pleca în concediu, Timofti a fost în Parlament. Şeful statului a asistat, vineri, 5 minute la depunerea jurământului de către noul magistrat la Curtea Constituţională, Veaceslav Zaporojan.

Timofti a decis să petreacă cele 7 zile de concediu în România, în oraşul transilvănean Borsec, care se află în lanțul muntos al Carpaților Orientali. Potrivit preşedinţiei, Timofti îşi va petrece vacanţa alături de familie. 

Președinția mai precizează că în perioada vacanţei, Timofti va continua să îndeplinească atribuțiile mandatului de șef de stat.

 

Fluxul de știri
0