Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În zi doliu naţional, Timofti a mers la degustaţie de vin

© Facebook / Castel MimiTimofti
Timofti - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedintele ţării, Nicolae Timofti, a decis să includă în agenda sa de lucru în ziua de doliu naţional o vizită la o vinărie din apropierea oraşului Chişinău.

CHIŞINĂU, 7 iul – Sputnik. La 6 iulie, în zi de doliu naţional, decretată de preşedintele Nicolae Timofti, şeful statului a decis să petreacă câteva ore bune la o vinărie din apropierea Chişinăului.

Timofti a efectuat o vizită la această fabrică de vin, complex turistic, aflată într-un amplu proces de restaurare.

Potrivit Preşedinţiei, şeful statului s-a familiarizat cu mersul lucrărilor la complex, a vizitat beciurile unde vinul se maturează în butoaie, pentru a putea fi ulterior îmbuteliat, și a discutat cu angajații.

La 6 iulie, printr-un decret semnat de preşedintele Timofti, în Moldova a fost anunţată zi de doliu naţional în memoria victimelor deportărilor din îndepărtatul an 1949.

Potrivit legislaţiei, în zi de doliu drapelele se coboară în bernă, autorităților publice, întreprinderilor și organizațiilor li se recomandă să renunțe la desfășurarea acțiunilor distractive, iar instituțiilor mass-media — să țină cont de specificul zilei la editarea publicațiilor și la formarea programelor în această zi.

Fluxul de știri
0