Liviu Marian Pop: Românii au devenit ținte. Întreaga Europă este sub amenințare

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaГорода мира. Ницца
Города мира. Ницца - Sputnik Moldova
Abonare
Senatorul PSD, Liviu Marian Pop, a declarat, pentru Sputnik, că atacul de la Nisa aduce terorismul la un alt nivel și că din acest moment întreaga Europă este sub amenințare.

BUCUREȘTI, 15 iulie — Sputnik. Fostul ministru român afirmă că globalizarea și terorismului și-au dat mâna și că în aceste condiții este foarte dificil să mai vorbim despre securitate

Теракт в Ницце - Sputnik Moldova
Doi cetățeni români au fost răniți în atentatul de la Nisa

"Atacul de la Nisa arată că terorismul merge mână în mână cu globalizarea. Atacul strategic într-o zonă cu mulți turiști, într-o zi încărcată de simbolism pentru Franța, vrea să ne transmită mesajul că întreaga Europă este sub amenințare", a declarat Liviu Marian Pop.

Acesta a mai afirmat că într-un astfel de context românii au căzut victime "nebuniei și terorii" și că este alături de cei doi răniți și de familiile acestora.

"Suntem ținte cu toții, dar asta nu înseamnă că vom lăsa frica și teroarea să cuprindă Europa. Suntem alături de Franța și de familiile victimelor, cred că acum este nevoie de solidaritate, de cooperare și de întărirea luptei împotriva terorismului ", a mai spus senatorul.

Fluxul de știri
0