Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Carla's Dreams va renunța în curând la cariera artistică

© Photo : Facebook / Carla’s DreamsCarla’s Dreams
Carla’s Dreams - Sputnik Moldova
Abonare
Deși traversează cea mai bună perioadă din cariera sa, iar banii pe care îi câștigă la concerte sunt mulți, Carla's Dreams se pregătește să renunțe la scenă.

CHIȘINĂU, 15 iul — Sputnik. Carla's Dreams a dezvăluit pentru postul de televiziune românesc ObservatorTV că se pregândește de mai mult timp să renunțe la carieră, însă proiectul muzical va înceta să existe atunci când vor fi atinse câteva scopuri.

Carla's Dream - Sputnik Moldova
Dezvăluiri de la concertul Carla's Dream: putea să mai întârzie, dar a colaborat

"Sunt cel puțin trei condiții care trebuie să fie întrunite pentru ca să încheiem proiectul. Nu pot să le spun, până când nu s-au întâmplat. Continuăm, cred că un an sau jumătate de an, cel puțin", a declarat Carla's Dreams la Observator.

Solistul de la Carla's Dreams se va alătura juriului de la X Factor, în cel de al VI-lea sezon al emisiunii. Carla's a precizat că nici cu aceasta, nici cu o altă ocazie nu își va arăta adevărata față. "Nu am să renunț la mască niciodată, nici când va fi închis proiectul. Îmi place viața pe care o duc, sunt ok", a mai spus cel mai îndrăgit incognito din muzica românească.

Autor: Cristina Danuța

Fluxul de știri
0