Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marile puteri la sfat sau despre ce vor discuta Putin, Lavrov și Kerry

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ В. Путина с государственным секретарем США Дж.Керри. Архивное фото.
Встреча президента РФ В. Путина с государственным секретарем США Дж.Керри. Архивное фото. - Sputnik Moldova
Abonare
Putin, Lavrov și Kerry vor purta discuții pe marginea problemelor legate de Ucraina, Siria și relațiile bilaterale.

CHIȘINĂU, 13 iulie – Sputnik. Joi Vladimir Putin urmează să aibă o întrevedere cu secretarul de stat al SUA John Kerry, iar la eveniment va participa și ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat secretarul de presă al administrației prezidențiale Dmitri Peskov.

Прилет Государственного секретаря США Дж.Керри в Москву - Sputnik Moldova
Rusia
Servieta lui Kerry: misterul a fost dezlegat

”Joi, în a doua parte a zilei, președintele Putin îi va primi în vizită oficială pe secretarul de stat Kerry și pe ministrul afacerilor externe Lavrov”, a Peskov pentru jurnaliști.

Potrivit oficialului, subiectele ce vor fi abordate sunt previzibile: Siria, Ucraina și problemele apărute în relațiile dintre Rusia și SUA.

Anterior, reprezentantul oficial al Departamentului de Stat, John Kirby, a anunțat că Kerry intenționează să discute cu oficialitățile ruse despre ”abordările diverse” ale reglementării conflictului din Siria.

Vizita lui Kerry la Moscova este a doua în acest an și a patra, începând cu luna mai 2015.

Fluxul de știri
0