OFERTE speciale pentru călătoria la mare cu trenul

© Sputnik / Мирослав Ротарьпоезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi
поезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
CFR Călători a introdus mai multe oferte avantajoase în sezonul estival pentru cei care vor să-și petreacă vacanța la mare. Un drum de la București la Constanța poate costa și 14 lei, dacă sunt îndeplinite anumite condiții.

BUCUREŞTI, 13 iulie — Sputnik. Călătorii care preferă un alt mijloc de a ajunge la mare decât drumul cu mașina pe Autostrada Soarelui, având în vedere accidentele grave care s-au produs recent pe autostradă, pot alege una dintre ofertele lansate recent de CFR Călători, informează ziare.com.

69-й Каннский фестиваль. День восьмой - Sputnik Moldova
Topul celor mai bune plaje de pe litoralul românesc

Un bilet întreg București-Constanța și retur costă 105 lei, la clasa a II-a, iar durata călătoriei este între două ore și două ore și 40 de minute, în funcție de ora plecării.

Însă, după reducerile introduse în sezon de CFR Călători, un bilet de la București la Constanța și retur poate costa chiar mai puțin de 30 de lei. Cei care optează pentru oferta Minigrup 2-5 pentru tineri și familii au parte de reduceri de până la 25%, la clasa a doua.

Un grup de zece tineri care rezervă biletele online pot plăti 14,21 lei de persoană pe biletul pentru călătoria de la București la Constanța cu Trenul Tineretului (Regio). Dacă grupul este de trei persoane, biletul pentru fiecare persoană este de 27,53 lei. Ofertele pot fi consultate AICI

Fluxul de știri
0