Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dmitrii Rogozin va lua cuvântul în Sovietul Suprem al nerecunoscutei RMN

© RIA Novosti / Sergei Mamontov / Trecere la banca de fotografiiД.Рогозин провел заседание Военно-промышленной комиссии
Д.Рогозин провел заседание Военно-промышленной комиссии - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În cadrul vizitei reprezentantului special al președintelui rus, Dmitrii Rogozin, este preconizată discutarea unor probleme social-economice de actualitate.

TIRASPOL, 4 iul — Sputnik, Irina Leahova. Reprezentantul special al președintelui Rusiei pentru Transnistria va întreprinde marți și miercuri vizite pe ambele maluri ale Nistrului. Acesta are planificate întâlniri cu ministrul moldovean al economiei, Octavian Calmâc (la Chișinău), cu toate persoanele din conducerea de vârf a nerecunoscutei Republici Moldovenești Nistrene (la Tiraspol).

Octavian Calmîc - Sputnik Moldova
Politică
Calmîc merge la discuții cu Rogozin

Programul vizitei lui Rogozin este axat în principal pe Transnistria, unde se va întâlni cu liderul regiunii Evghenii Șevciuk, cu spicherul Sovietului Suprem Vadim Krasnoselskii și va ţine o alocuţiune în fața parlamentarilor, la ședința plenară programată pentru 6 iulie.

În cadrul vizitei este planificată în primul rând discutarea problemelor social-economice.

Dmitrii Rogozin mai intenționează să se întâlnească la Casa Ofițerilor cu militarii Grupului operativ al armatei ruse din Transnistria.

Fluxul de știri
0