Ideea națională în formă de slogan: o creație sud-coreeană

© Sputnik / diongillardфлаг Южной Кореи.
флаг Южной Кореи. - Sputnik Moldova
Abonare
Deși populația țării s-a condus până în prezent de o deviză destul de atractivă, care o mobiliza la noi realizări, oficialii de la Seul au decis că și în acest domeniu a sosit timpul schimbărilor.

CHIȘINĂU, 4 iul — Sputnik. „Coreea creativă" este noul slogan național declarat oficial de Seul, transmite RIA Novosti cu referire la agenția coreeană „Yonhap News".

Sputnik Haber Ajansı - Sputnik Moldova
Agenția de Știri „Sputnik” a semnat un acord cu „Yonhap” din Coreea de Sud

Deviza națională precedentă  — „Coreea dinamică" — a fost lansată în 2002 în legătură cu organizarea în comun cu Japonia a campionatului mondial de fotbal.

Potrivit explicațiilor oferite de Ministerul Culturii, Sportului și Turismului al Republicii Coreea, prin „creativitate" se subînțeleg valorile pe care această țară le va pune pe primul plan, în conformitate cu cerințele în continuă schimbare ale vremurilor noastre.

Guvernul intenționează să antreneze interpreți și muzicieni, actori din seriale televizate în propagarea imaginii „Coreii creative". Logotipul cu sloganul Coreii de Sud va apare pe un ecran electronic instalat lângă clădirea primăriei din Seul.

Fluxul de știri
0