Agenția de Știri „Sputnik” a semnat un acord cu „Yonhap” din Coreea de Sud

© SputnikSputnik Haber Ajansı
Sputnik Haber Ajansı - Sputnik Moldova
Abonare
Noul partener este cea mai mare agenție de știri și principalul furnizor de content pentru mass-media naționale.

CHIȘINĂU, 10 mar — Sputnik. Agenția de Știri și Radio „Sputnik" a semnat un acord de colaborare cu agenția de știri „Yonhap", cea mai importantă sursă de informare în masă din Coreea de Sud: acordul prevede dezvoltarea colaborării profesionale bilaterale, proiecte comune, precum și in schimb de informații cu o tematică vastă, transmite serviciul de presă Sputnik.

„În cadrul acestei colaborări, atenția principală va fi acordată schimbului de informații privind relațiile bilaterale dintre Rusia și Coreea de Sud, precum și dezvoltării turismului, culturii, artei, economiei și businessului. În afară de aceasta, părțile au convenit să acorde tot suport posibil pentru jurnaliștii „Sputnik" și „Yonhap" pe teritoriile celor două țări", se spune în comunicatul de presă.

Открытие выставки 200 ударов в минуту. Mâini, maşina de scris. - Sputnik Moldova
Cine şi de ce s-ar teme de noul proiect lansat de Sputnik Moldova

„Yonhap" este cea mai mare agenție de știri din Coreea de Sud și principalul furnizor de content pentru mass-media din țară, asigurând, în regim on-line, cu articole, fotografii și alte informații ziarele, companiile de televiziune şi radio, portalurile de internet și alte mass-media, precum şi instituții de stat și organizații comerciale. Emisiunile de știri „Yonhap" sunt transmise în limbile engleză, chineză, japoneză, arabă, spaniolă și franceză.

Sputnik (sputniknews.com) este o agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogă în peste 30 de limbi, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik au acces 24 de ore din 24 la ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0