Clinton a redactat inscripția de pe tricoul lui Trump

© Фото с https://twitter.com/realdonaldtrumpАтрибутика в поддержку Трампа
Атрибутика в поддержку Трампа - Sputnik Moldova
Abonare
Republicanul Donald Trump și-a început etapa politică şi de marketing în „marșul său spre Casa Albă”. În acest context, concurentul său principal din tabăra democraților nu a ratat momentul pentru face o remarcă răutăcioasă.

CHIȘINĂU, 23 iun — Sputnik. În cadrul luptei pentru postul de președinte al SUA, miliardarul Donald Trump și-a început campania de promovare a tricourilor pe care este imprimată propria sa imagine.

Вид на город Сан-Франциско - Sputnik Moldova
Au rămas doar doi: Clinton și Trump au câștigat alegerile primare în SUA

Pe pagina sa Twitter, el a publicat o informație pentru adepții săi în care spune că acum pot procura tricoul cu imaginea sa însoțită de inscripția „Sunt cu voi! Vom face ca America să devină din nou puternică".

Această acțiune nu a scăpat atenției lui Hillary Clinton.

La câteva ore, pe aceeași rețea de socializare, ea a postat următorul text, făcând trimitere la postarea lui Trump:

​Ea a opinat că, de fapt, sloganul ar trebui să sune astfel: „Sunt cu voi. Oferta nu este valabilă pentru musulmani, femei, latino-americani, afro-americani, familiile din clasa de mijloc".

An American Flag is seen through razor wire at Camp VI in Camp Delta where detainees are housed at Naval Station Guantanamo Bay in Cuba - Sputnik Moldova
Clinton l-a învinuit pe Trump de tiranofilie, iar el pe ea - de trădare de stat

Prin aceasta Clinton a indicat categoriile de populație din SUA care au fost supuse criticii de către Trump sau a căror bunăstare, în opinia democratei, amenință posibila venire la putere a republicanului excentric.

Campania de comercializare a tricourilor a demarat pe fundalul unor informații potrivit cărora în fondul electoral al lui Trump au mai rămas doar 1,3 milioane de dolari, în timp ce Clinton dispune de peste 42 de milioane.

De altfel, miliardarul a declarant deja că, în caz de necesitate, este gata și în continuare să pună la bătaie propriile mijloace, dacă nu vor fi suficiente donațiile din partea adepților săi.

Fluxul de știri
0