Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Alerta cu bombă la un centru comercial din Bruxelles

© REUTERS / Francois LenoirBelgian soldiers patrol the shopping center City2 in central Brussels, Belgium
Belgian soldiers patrol the shopping center City2 in central Brussels, Belgium - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Belgiei, Charles Michel, intenționează să convoace o ședință de criză după amenințarea cu explozie în centrul comercial City2 din centrul Bruxellesului, informează RIA Novosti, cu referire la RTL.

CHIŞINĂU, 21 iunie — Sputnik. Individul care purta o centura exploziva a fost reținut, iar zona a fost evacuată, potrivit Agerpres.

Poliția a fost avertizată marți dimineața cu privire la "o situație suspectă după apelul telefonic al unei persoane private la ora locală 5:30", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Bruxelles Capitale-Ixelles, Ilse Van de Keere.

Химическая лаборатория - Sputnik Moldova
„Mama lui satan", explozibilul teroriştilor de la Bruxelles

Circulația pe bulevardul Jardin Botanique a fost întreruptă.

Prim-ministrul Belgiei, Charles Michel, intenționează să convoace o ședință de criză după amenințarea cu explozie la centrul comercial City2 din centrul Bruxellesului, informează RIA Novosti, cu referire la RTL.

Suspectul, reținut marți dimineața în legătură cu pericolul de detonare a unei centuri cu explozibil, a sunat el însuși la poliție, informează Compania Teleradio RTBF.

„Potrivit surselor noastre, suspectul a chemat el însuși reprezentanții organelor de forță. El a fost arestat. Polițiștii nu cunosc dacă acesta a avut într-adevăr asupra sa centura cu explozibil — acest lucru va fi verificat", se menționează în informație.

UNDATE (10:24) — Poliția nu a găsit mijloace explozibile asupra bărbatului reținut lângă centrul comercial din Bruxelles, transmite agenția Reuters, cu referire la surse din structurile de forță.

Fluxul de știri
0