Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Distracția cu un balon cu aer cald la Chișinău, la un pas de nenorocire

© Partidul LiberalBalon cu aer cald
Balon cu aer cald - Sputnik Moldova
Abonare
Balonul s-a prăbușit peste părinții și copiii care priveau un concert și care habar nu aveau că în spatele lor se poate întâmpla o nenorocire.

CHIȘINĂU, 30 mai — Sputnik. Duminică, 29 mai curent, distracțiile organizate pentru copii în fața unui centru comercial din capitală ar fi putut avea un final tragic, din cauza unui balon cu aer care ar fi scăpat la un moment dat de  sub controlul pilotului.

В Нескучном саду - Sputnik Moldova
Societate
Autoritățile din Moldova se pregătesc pentru odihna de vară a copiilor

Unul dintre martorii oculari, care a filmat incidentul cu un telefon mobil, a menționat că din cauza unei erori de pilotaj, o festivitate organizată pentru copii s-ar fi putut încheia cu o catastrofă.

”Un pilot nu prea experimentat, probabil, nu a mai putut stăpâni balonul cu aer cald, care ulterior a acroșat câteva felinare”, a menționat martorul ocular pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, balonul ”s-a prăbușit ulterior peste părinții și copiii, care priveau un concert” și care  habar nu aveau ”că în spatele lor se poate întâmpla o nenorocire”.

”Sper ca autoritățile să se autosesizeze și să întreprindă masuri”, a mai menționat martorul evenimentului.

El susține că autoritățile competente ar trebui să ia măsuri atât față de compania responsabilă, cât și personal față de pilot, în cazul în care se va dovedi că aceștia poartă vreo vină pentru cele întâmplate.

Fluxul de știri
0