Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Autoritățile din Moldova se pregătesc pentru odihna de vară a copiilor

© Sputnik / Vladimir Viatkin / Accesați arhiva multimediaВ Нескучном саду
В Нескучном саду - Sputnik Moldova
Abonare
În ajunul sezonului de vară, autoritățile din Moldova au început să se pregătească de organizarea odihnei pentru copii. Conform estimărilor, costul unei zile de odihnă pentru un copil va varia între 120 şi 183 de lei.

CHIȘINĂU, 19 mai — Sputnik. Guvernul a adoptat regulamentul cu privire la organizarea odihnei și întremare a copiilor în sezonul estival 2016.

Executivul recomandă autorităţilor publice locale să acorde gratuit 25% din totalul de bilete elevilor care au obţinut performanţe la studii sau sunt învingători la olimpiadele şcolare şi extraşcolare, precum şi copiilor din familiile defavorizate şi beneficiare de prestaţii sociale.

Девушки отдыхают на берегу Черного моря - Sputnik Moldova
Republica Moldova
RM a recuperat prin justiţia ucraineană o bază de odihnă

Restul biletelor urmează să fie comercializate la un preţ de 20 la sută din costul total.

Conform estimărilor, costul unei zile de odihnă pentru un copil va varia între 120 şi 183 de lei.

Ministerul Sănătății va trebui să asigure monitorizarea aprovizionării taberelor de odihnă cu echipamentele medicale şi medicamentele necesare, precum şi supravegherea sanitaro-epidemiologică a acestor instituții în perioada pregătirii acestora pentru eschidere și funcționare.

Fluxul de știri
0