Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce sondaj recunoaşte Ghimpu şi cine este candidatul PL la prezidenţiale

© Sputnik / Мирослав РотарьПарламент заседание 11.03.2016
Парламент заседание 11.03.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul liberalilor moldoveni nu recunoaşte rezultatele sondajului prezentat joi, din care ar rezulta că PL are un rating de 2 la sută. „Acesta-i sondaj? Eu cunosc un alt sondaj”, a reacţional liderul liberalilor.

CHIŞINĂU, 24 mar – Sputnik. Deputatul Mihai Ghimpu a declarat joi la o conferinţă de presă că sondajul făcut public joi, potrivit căruia PL ar avea o popularitate de numai 2 la sută, ar fi unul neserios şi că alte sondaje, în care dânsul crede, arată alte rezultate pentru formaţiunea pe care o conduce.

„Acesta-i sondaj? Acesta nu-i sondaj! Eu cunosc un alt sondaj”, a declarat Mihai Ghimpu.

Mihai Ghimpu, Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Politică
Profeţii apocaliptice de la Ghimpu, despre post-prezidenţiale

Totodată, liderul liberalilor a recunoscut faptul că imaginea PL a avut de suferit mult în ultima perioadă, din cauza deciziei de a adera la majoritatea parlamentară şi de a susţine guvernul condus de Pavel Filip.

Însă Mihai Ghimpu s-a arătat convins de faptul că actuala guvernare îşi va demonstra capacitatea de a face reforme şi de a schimba în bine situaţia din ţară, iar în urma unei asemenea evoluţii va avea de câştigat şi imaginea liberalilor.

Referindu-se la alegerile prezidenţiale ce ar putea să aibă loc în această toamnă, Mihai Ghimpu a afirmat că PL încă nu a decis dacă va înainta un candidat.

„PL este interesat să avem un preşedinte care va sprijini cursul european. Timpul va arăta, poate vom avea un candidat propriu sau poate vom sprijini o altă candidatură”, a mai precizat Ghimpu.

Fluxul de știri
0