Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Schimb de focuri la Bruxelles: două persoane au fost rănite

© REUTERS / Francois LenoirPolice at the scene where shots were fired during a police search of a house in the suburb of Forest near Brussels, Belgium, March 15, 2016
Police at the scene where shots were fired during a police search of a house in the suburb of Forest near Brussels, Belgium, March 15, 2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Zona a fost încercuită de poliție. Locul desfășurării operațiunii este survolat de un elicopter.

CHIȘINĂU, 15 mar — Sputnik. Cel puțin două persoane au fost rănite marți în comuna Forest (Bruxelles), într-un schimb de focuri dintre forţele specială și persoane suspectate de terorism, informează ziarul „Dernière Heure" în versiunea sa electronică.

Potrivit publicației, schimbul de focuri s-a produs în timpul efectuării perchezițiilor la adresa unde se presupunea că se află infractorii. Aceștia au reușit să se ascundă. Martorii afirmă că este vorba de două sau trei persoane înarmate cu automate Kalașnikov.

Uși și ferestre bătute în cuie la casa din Bruxelles a teroriștilor - Sputnik Moldova
Video
Uși și ferestre bătute în cuie la casa din Bruxelles a teroriștilor

Zona este încercuită de poliție. Locul desfășurării operațiunii este survolat de un elicopter.

La rândul său, reprezentantul oficial al poliției din circumscripția de sud a Bruxeles-ului le-a comunicat jurnaliștilor că un polițist s-a ales cu răni ușoare.

Publicația „Avenir" informează, cu referire la procuratură și poliție, că au fost răniți doi polițiști. Reprezentantul oficial al Procuraturii Federale a Belgiei a declarat că în comuna Forest din Bruxelles au fost efectuate percheziții în legătură cu dosarul atacurilor teroriste de la Paris. În timpul operațiunii s-a declanșat un schimb de focuri. Doi polițiști au fost răniți uşor, iar răufăcătorul a reușit să fugă.

Fluxul de știri
0