Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Uși și ferestre bătute în cuie la casa din Bruxelles a teroriștilor

Abonare
Colaboratorii serviciilor speciale belgiene au bătut în cuie ferestrele și ușile casei cu nr.47 de pe strada Delanoy din Bruxelles. Potrivit datelor poliției, în această casă locuiau Ibrahim și Salah Abdeslam, persoane suspectate de comiterea atentatelor teroriste de la Paris.

Pe parcursul cercetărilor, detașamentele de geniști au împânzit acoperișurile clădirilor din preajma casei respective din Bruxelles.

Sâmbătă, în cartierul Molenbeek din capitala Belgiei, populat în temei de emigranți, a fost reținut fratele lui Salah Mohammed. Cel de-al treilea frate al acestora, Ibrahim, a detonat vinerea trecută o bombă prinsă la brâu, pe bulevardul Voltaire din Paris.

Vineri, 13 noiembrie, la Paris au fost comise o serie de atacuri teroriste. Persoane necunoscute au deschis foc într-un restaurant, trei explozii au răsunat lângă „Stade de France" unde se juca meciul amical între Franța și Germania și la care asista președintele francez François Hollande. În afară de aceasta, la concertul de muzică rock de la sala „Baclan" teroriștii au luat ostateci, împuşcând ulterior zeci de persoane. Potrivit ultimelor date, 129 de oameni și-au pierdut viața și circa 300 au fost răniţi.

Fluxul de știri
0