Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Versiunea procurorilor în cazul omorului fiului deputatului Pleşca

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
O primă versiune a procurorilor în cazul omorului fiului deputatului Nae-Simion Pleşca este omor comis din imprudenţă.

CHIŞINĂU, 15 mar – Sputnik. Fiul deputatului Nae-Simion Pleşca, Dan Pleşca, a fost omorât din imprudenţă. Aceasta este una din versiunile prezentate de procurori la o săptămână de la producerea tragediei. 

Нае-Симион Плешка с семьей - Sputnik Moldova
Societate
Apel disperat al soţilor Pleşca. Îşi imploră fiul să revină acasă.

„În urma probelor administrate de procurori, o versiune instrumentată este cea a omorului comis din imprudenţă, în rezultatul unei împuşcături produse accidental”, anunţă Procuratura Generală.

Procurorii continuă investigaţiile. O apreciere finală a circumstanţelor celor întâmplate va fi dată în rezultatul administrării tuturor probelor şi concluziilor dispuse pe caz, inclusiv şi urmare a audierii lui Sorin Pleşca, fratele mai mic al lui Dan, care până în prezent nu a fost găsit.

Tragedia s-a întâmplat în seara zilei de 7 martie în casa deputatului Pleşca, din centrul Chişinăului. Fiul mai mic al deputatului, Sorin, l-a împuşcat dintr-o armă deţinută legal pe fratele său mai mare, Dan. Imediat după incident Sorin a fugit cu maşina tatălui său, care a doua zi a fost găsită pe o stradă din Bălţi.

Fluxul de știri
0