Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sinucigașul în serie va fi internat la spitalul de psihiatrie

© Sputnik / Дарья ЧернегаСемнадцатилетний житель района Сынжерей во вторник утром взобрался по железным конструкциям на мост над улицей Албишоара
Семнадцатилетний житель района Сынжерей во вторник утром взобрался по железным конструкциям на мост над улицей Албишоара - Sputnik Moldova
Abonare
De această dată, primarul Chișinăului nu a mai venit să-l coboare de pe construcție pe tânărul care amenința că-și pune capăt zilelor.

CHIȘINĂU, 15 feb — Sputnik. Tânărul care a încercat în câteva rânduri să se arunce pe carosabil de pe o construcție înaltă din zona circului, va fi internat la spitalul de psihiatrie. Acest lucru a devenit cunoscut după ce sinucigașul a venit din nou la locul vechi pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa cu viața.

Serviciul de presă al poliției municipale a confirmat pentru corespondentul Sputnik că, ieri seara, tânărul care acum două săptămâni a fost convins de primarul Dorin Chirtoacă să se coboare de pe construcţia cu înălţimea de cinci metri pe care este amplasat un panou publicitar, a încercat iarăşi să sară de pe aceasta.

"Da, este el. Tânărul va fi supus investigațiilor medicale. Cel mai degrabă, el va fi trimis pentru tratament forțat la Costiujeni", ne-a relatat serviciul de presă.

A fost reținut bărbatul care amenința să se sinucidă - Sputnik Moldova
Accidente
Duminică, o nouă tentativă de suicid în Chişinău

Acum două săptămâni, un locuitor de șaptesprezece ani din raionul Sângerei a încercat de două ori să-și pună capăt zilelor, amenințând că va sări de la o înălțime de cinci metri. La locul cu pricina au sosit psihologii și un echipaj al poliției.

Discuţiile cu acesta au durat câteva ore, fiind convins în cele din urmă să renunţe. Psihologul care a participat la tratative a afirmat că tânărul se afla în stare de depresie. Prima dată, tânărul a coborât singur. A doua oară l-a convins primarul Dorin Chirtoacă să se coboare.

Primarul i-a promis tânărului să-i rezolve problema locativă. Acela, la rândul său, a declarat pentru jurnaliști că vrea să se convingă dacă primarul se va ține de cuvânt.

Mai târziu, mass-media a relatat că administrația municipală i-a propus tânărului să se cazeze într-o odaie care era de fapt cameră pentru lift. Aceasta nu avea geamuri și nici grup sanitar.

Fluxul de știri
0