Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Duminică, o nouă tentativă de suicid în Chişinău

Abonare
Duminică seara în Chişinău a avut loc o tentativă de suicid. O persoană a încercat să se arunce în gol de pe o clădire. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi două echipaje de salvatori.

CHIŞINĂU, 7 feb – Sputnik. Duminică seara oamenii legii au reuşit să convingă un alt cetăţean să renunţe la intenţia de a-şi pune capăt zilelor. Incidentul a avut loc în sectorul Rîşcani al capitalei.

Следы крови - Sputnik Moldova
Republica Moldova
O tânără beată s-a aruncat de pe un pod, dar a căzut pe un microbuz

Fiind solicitată de Sputnik, ofiţerul de presă al Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale, Liliana Puşcaşu, a menţionat că, din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav. Poliţiştii au reuşit să convingă persoana care a încercat să se sinucidă să renunţe la a se arunca în gol.

„Incidentul a avut loc pe strada Albişoara 82/2 din capitală. O persoană a încercat să comită un suicid, însă poliţiştii au reuşit să-l convingă să renunţa”, a declarat Liliana Puşcaşu.

La locul incidentului s-au deplasat două echipaje de salvatori cu autospeciale ale Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale.

 

Fluxul de știri
0