Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moldova și Rusia revin la acordurile bilaterale privind migraţia forţei de muncă

© Sputnik / Мирослав РотарьRussia Moldova Россия Молдова Фла Флаги
Russia Moldova Россия Молдова Фла Флаги - Sputnik Moldova
Abonare
Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Andrei Galbur a avut, sâmbătă, o discuţie cu ministrul afacerilor externe al Federaţiei Ruse Serghei Lavrov.

CHIȘINĂU, 13 feb – Sputnik. Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe şi integrării europene Andrei Galbur a avut, sâmbătă, la Munchen, o discuţie cu ministrul afacerilor externe al Federaţiei Ruse Serghei Lavrov. Cei doi oficiali participă la Conferința internațională de securitate care are loc în aceste zile în Germania.

Octavian Calmâc, Alexandr Novac - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Relaţiile economice moldo-ruse, analizate la Moscova

”Cei doi oficiali au abordat câteva chestiuni actuale de pe agenda relaţiilor moldo-ruse şi au pledat pentru reluarea consultărilor politice interministeriale la nivel de viceminiştri, semnarea unui nou Plan de consultări între ministerele afacerilor externe, reluarea discuţiilor pe marginea acordurilor bilaterale privind migraţia forţei de muncă, combaterea migraţiei ilegale şi readmisia, precum și pentru definitivarea Programului interstatal de cooperare umanitară”, potrivit unui comunicat la MAEIE.

 În cadrul dialogului Galbur-Lavrov, s-a convenit și asupra organizării unei întâlniri bilaterale cu ocazia reuniunii miniştrilor afacerilor externe ai CSI care va avea loc la Moscova, în luna aprilie.


Fluxul de știri
0