Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliţişti, alcool, şoferi, filtre

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaСтритрейсеры на ночных рейдах по поиску "банды ГТА", raiduri, poliţie, infractor, reţinere
Стритрейсеры на ночных рейдах по поиску банды ГТА, raiduri, poliţie, infractor, reţinere - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 5 mii de conducători auto au fost informaţi de ofiţerii de patrulare despre riscurile vitezei excesive şi a urcării la volan în stare de ebrietate alcoolică.

CHIŞINĂU, 8 feb – Sputnik. Timp de trei zile, ofițerii de patrulare au depistat 95 de conducători auto care au urcat la volan după ce au consumat alcool și alți 4 conducători auto care au refuzat să treacă testul de alcoolemie. Pe numele acestora au fost intentate automat dosare penale.

taxi - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Sute de încălcări depistate în cadrul operaţiunii „Taxi”

În zilele de 5-7 februarie, în cadrul operațiunii „Viteza” polițiștii au documentat 1160 de șoferi care au depășit limita de viteză.

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a organizat, duminică, în premieră măsuri axate pe prevenirea conducerii unităților de transport în stare de ebrietate. A fost selectat traseul M2 Chișinău — Soroca, segmentul între localitățile Micăuți și Peresecina din raionul Orhei.

Pe această porțiune de drum, în 2015 s-au produs 83 de accidente rutiere în care au decedat 15 persoane, iar alte 135 s-au ales cu diverse traumatisme.

Fluxul de știri
0