Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vor veni Timofti, Candu şi Filip în PMAN?

© Photo : Igor VzorovProteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016
Proteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, i-a invitat la protestul din centrul Chişinăului pe preşedintele ţării Nicolae Timofti, preşedintele Parlamentului Andrian Candu şi premierul Pavel Filip.

CHIŞINĂU, 24 ian – Sputnik. Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, i-a invitat duminică la protestul din centrul Chişinăului pe preşedintele ţării Nicolae Timofti, preşedintele Parlamentului Andrian Candu şi premierul Pavel Filip. 

Proteste 24.01.2016 Протест 24.01.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În PMAN s-au adunat zeci de mii de protestatari

Zeci de mii de oameni din mai multe raioane ale ţării s-au adunat duminică în PMAN unde cer anularea votului de învestire a Guvernului Filip, dizolvarea Parlamentului şi declanşarea alegerilor parlamentare anticipate. Protestul este organizat de membrii şi susţinătorii PSRM, Partidului Nostru şi Platformei DA.

 „Îi invităm să vină şi să-şi prezinte demisia. Nu au prea mult timp să dea curs revendicărilor noastre, pentru că îi vom scoate”, a avertizat Năstase. 

Acesta a declarat că în Moldova trebuie declanşate alegerile anticipate parlamentare, dar şi a scrutinul de alegere directă a preşedintelui ţării. 

Ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, a declarat sâmbătă în cadrul unei conferințe de presă că pentru asiurarea ordinii publice la protestele de duminică din Chișinău au fost mobilizate toate forțele de ordine ale MAI.

 

Fluxul de știri
0